Vidam Park üzente 8 éve

Még az apró kis emberek is részt vettek benne...
Azt persze tudni kell, hogy az olaj SÁRGA színű kb. azt nemigen kell "szőkíteni".
A probléma ott volt, hogy a háztartási fűtőolaj jelentős állami támogatást kapott, ezért vörösre festették, hogy utólag kideríthető legyen, hogy a a vállalkozások, állami cégek visszaéltek-e vele, fűtőolajat töltöttek-e a diesel kocsijaikba... gyakorlatilag a lakosság a fűtőolajhoz tizedáron jutott, visszaszőkíteni azért kellett, hogy az utólagos ellenőrzés lehetetlen legyen...
LEZSÁK SÁNDORT is faggatták egyszer ez ügyben riporterek, és kérdezték tőle, hogyan lehetséges, hogy az ő polgármesterségének ideje alatt a falujában kb. 120 OLAJCÉG MŰKÖDÖTT ? Lezsák lesunyt fejjel, a kamerába nem nézve ismételgette: "Nem emlékszem, nem tudtam róla" ...

Válasz

Nagy Ferenc üzente 9 éve

Sajnos 12 évig egy iskolába jártam Túri András főügyésszel [és maffiózóval], aki az olajügyeket feltáró Sándor István Papát, és másokat kicsinálta. Ezek után ne csodálkozzatok, hogy nincs kedvem érettségi találkozóra menni.

Válasz

Rabbit Father üzente 9 éve

Ez is olyan ügy lett mint anno a Miskolci ápolónő meg ölése soha sem derül ki az igazság !

Amíg módjukban áll azt tesznek amit akarnak . Mert a jó magyar fél elkergetni ezt a csürhét

Válasz

Ágoston János üzente 9 éve

Ahogy mondod Zsolt,!

Válasz

Ágoston János üzente 9 éve

A bűnösök úgy is megkapják méltó büntetésüket, pokolra kerülnek,és kínok közt fognak meghalni, !

Válasz

Péter Zsolt üzente 9 éve

pintér egy ócska bünöző, maffia kapcsolatokkal!

Válasz

Lintaller Katalin üzente 10 éve

(I) GAZSÁG...

Válasz

Csajbi Ilona üzente 11 éve

Sajnos sosem fog nyitott lenni számunkra mit is titkosítanak olyan nagyon. Ők hozzák a döntéseket bár mit megtehetnek. Széles Gábor ki volt. És most ki . És milyen vagyona van, senkit sem érdekel honnan.És a többi. Meg van ennek a kis országnak, ennek a kis lehetséges paradicsomnak a pénze, csak a tulajdonosok neve titkosítottak. De, hol az a NAV. Ha Te eltennél 1000 Ft-ot Téged megtalálnának. Akkor Őket miért nem. Én ebben tudatlan vagyok. Egy biztos nem vagyok megvásárolható 10 % rezsicsökkentésért. Főleg, hogy a másik oldalon pedig elvesznek 30 %-ot. A BKV. nagy cirkusza óta hallott e valaki arról, hogy visszafizették az iszonyatos összegü jutalmakat, miközben a buszok roncsokká váltak. Ja, és nem értem a senkit sem hagyunk az út szélén mondatot. Hát persze jobb az árok alján. Vagy tényleg jobb ha nem értünk semmit. Sajnálom kis hazámat, és nem látom a négy gyermekem jövőjét sem. És figyeljétek, hogy orbán nem mer a magas fizetésüek adójához arányos döntéseket hozni. Nézzétek meg a fidesz valamennyi tagját. Dolgoztak e valaha is Honnan tudják mi az élet. Mindent mi raktunk alájuk. Köszi, hogy megtehettük.

Válasz

Mosolygó Sándor üzente 11 éve

Debrecenben a Reptéren folyt a "nagyüzemi olajszőkítés", melnek a hulladékát kósa zsideszes polgármester úr takaríttatott el sokmillió Ft-ért, közpénzen..az olajszőkítés zavartalanságát dr kis jános közbiztonsági igazgató et. kommandóasai felügyelték..persze az már nem volt a feladatuk, h az oroszok kivonulása után a vandálok ne lophassák el az épületekből a mozgatható, és mozgathatóvá tett (radiátor, ajtó, ablak, boyler, stb.) anyagokat..

Válasz

Kalocsai Attila üzente 11 éve

Mindenki számot fog adni a tetteiről, kivétel nélkül. Meg lehet úszni egy ideig a felelősségre vonást, de nem véglegesen, különösen nem Isten elől. Nincs oly sötétség, mely napvilágot ne látna. A világ legboldogabb és legtovább élő emberei pedig csont szegények. Ők felismerték, hogy nem a körülmények, nem az anyagi javak tesznek boldoggá valakit, hanem valami egészen más. Csak remélhetjük, hogy haláluk előtt még megtalálják az utat a teremtőhöz és megértik mi az élet értelme.

Válasz

Csajbi Ilona üzente 11 éve

Emlékeztek még Borosra. Pintér ellen vallott, baleset érte egy bomba elütötte két ártatlan ember kíséretében. Mi történik ezzel a kicsi országgal. Nézzétek meg hányan eszik orbán hazugságait. Mit akarunk mi itt rendet.Üdv.

Válasz

Ágoston János üzente 11 éve

Hol van az igazság,!???????

Válasz

B Klári üzente 11 éve

Igazán bölcs hozzászólás!

Válasz

Hajnal Tünde üzente 11 éve

Ki mondta el előre, hogy az a bizonyos demokrácia mit fog tételesen jelenteni? Mondták, hogy a demokráciában az igazság győz és a kormányok, politikusok, hivatalos szervek csakis őszinték lesznek és a magyar nép egészét szolgálják majd? Mondták, hogy a demokráciában nem lesz csalás és nem lesz szegénység, kilátástalanság és hasonlók?
Semmi ilyet nem mondtak, de a nép, amely addig azt sem tudta, hogy mekkora az igazi szar, az megszavazta. Mert kellet a népköztársaságtól megszabadulni, s helyette a köztársaságot választani. Kinek tűnt fel, hogy a nép lemaradt? és ki kérdezett rá, hogy mi lesz a néppel?
Szóval demokrácia volt korábban is, igaz nagyon sok áruló, mihaszna, kártékony vezetővel, akik meg is találták a számításaikat az új rendszerben, a nép nélküli köztársaságban, a demokratikus népköztársaság helyett a sima és ismeretlen demokráciában.

Kérdem én, hogy a "Politikai külön alkú és a népaltatása.Belföldi ügyeknél a demokrácia nullázása" alatt, az általam leírtak után, mit ért pontosan? Mi az, hogy a demokrácia lenullázása? Milyen demokráciáé? Azé, amelyről senki sem állította, hogy mit fog tartalmazni? Szerintem nem történt lenullázás. Nem volt mit lenullázni. Semmit nem vállalt senki, tehát olyan, hogy nem teljesült, a demokráciára vonatkozóan nem igaz.
Ha viszont a nyugati demokráciákat néztük volna példa gyanánt, akkor erős kételyek merülnek fel, arra vonatkozóan, hogy a választók mennyire tájékozódtak a választás tárgyát képező dolgokban. Szinte mindre igaz, hogy semennyire? Akkor az ismeretlent nem kérhetik számon.
De, számon kérhetik az erkölcsöt bármikor, egyházi, vallási vonatkozás nélkül! Mert milyen ember az, aki csak akkor tud erkölcsös lenni, ha vallásos is egyben? Hogy csak az előírások betartásával tud emberséges lenni?
De, számon kérhetik - most már igazán nagyon és sürgetően - a közjavak elherdálását, az adók és egyéb közpénzek elherdálását, lopását, nem teljesítését, és nem utolsó sorban a titkosított iratok feloldását.
És, számon kérhetik, hogy miért azt a demokráciát szapulják, ahol biztonságban volt a nép! Az a nép, amelyet töröltek még az elnevezésből is!

Ha a hazudozóknak, csalóknak, tolvajoknak és gyilkosoknak felelni kell több évtized után is némely ügyekben, akkor a rendszerváltás előkészítésében és kivitelezésben, s az azóta eltelt időben minden ilyen bűnösnek felelni kell! Mindegy kiről is volna szó, mindegy, hogy mekkora bűze lesz, de ennek sokkal inkább be kell következnie, mint bármely korábbi bűnök tisztázásának!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Mercz Ferenc, aki Pannonhalmán tanult, az ne használjon már ilyen ordenáré kifejezéseket.
Az én unokabátyám is odajárt, de soha egyetlen trágár szó sem hagyja el a száját!

Válasz

Mercz Ferenc üzente 11 éve

A hír, a cikk igen régi . Évek óta semmi sem történt. Ezután meg pláne nem is fog. Elévült, eltussolták, stb.
Ez a kedves Pappné, - meg többiek, mások - ne rinyáljanak már, hogy Ők - bezzeg -- mennyit is gürcöltek. Volnánk pár millióan ! Mert ugyan : mire "nem vitte" ?? Ha netán mégsem, akkor jól elcseszte, és ez a saját sara !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hát igen! Így lehetett milliárdossá válni... + a kárpótlási jegyek felvásárlásával,manipulálásával. Én meg dolgoztam 41 évig...húztam az igát...elláttam a családomat...és nem vittem jóformán semmire!! De nem baj!! Az vigasztal,hogy minden ügyeskedőt,mások kárán gazdagodót is csak bádogtepsiben,lábbal előre visznek el...

Válasz

Mosolygó Sándor üzente 11 éve

Én ezt a pintért még volt tehergépkocsi vezető korából ismerem, 48 évesen ment nyugdíjba, ma többszörös milliárdos..az önéletrajzában nem beszél az olajszőkítésről..

Válasz

Márfi Gyula üzente 11 éve

Ez a megjegyzés tetszett!

Válasz

B Klári üzente 12 éve

Ma a politika nevű játékot annak vezető bábujai úgy játszák, mint a gazdaságot: zárt falak mögött beszélik meg a játékszabályokat és osztják el a közforrásokat. A lényeg, hogy a közvagyont a köz kizárásával -és valóban, elaltatásával - magán célokra használják fel, méghozzá a bűnüldöző szervek átállításával véglegesen!

Ennek ékes példáját látjátok itt fent!

Válasz

Tarján Ernő üzente 12 éve

Igen, a kötelezően nyilvánosságra hozandó információk jogtalan elorzása.

Válasz

Tarján Ernő üzente 12 éve

Azt eddig is tudtuk, hogy Magyarországon a dolgok olajozottan mennek, no ennyire?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez ,hogy lehet kérdés?Politikai külön alkú és a népaltatása.Belföldi ügyeknél a demokrácia nullázása, un. lyukra járatás.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Végül is minden titkosítás ami közügyek és a kormányzatok között történik, szerintem legalább 70-80 %- a lopásról átverésről szól. Ami meg a nemzetközi ügyeket illeti az meg a teljes népesség átverése , vagy is a népesség bőrére történő külön alkuk le titkosítása. Részemről az ilyen kormányokat eleve kapálni küldeném. Olyan nincs, hogy a nemzet kizárásával titkos alkukat kötnek a nemzet jövőjéről ,vagy az általuk elkövetett gaz emberségek dokumentációját le titkosíthatnák. Minden kép a szándék, (a sötétben, tudatlanságban tartás) Mi ha nem rejtetten elkövetett bűncselekmények dokumentációja ?Egyenes szándékú, egyenes jellemű embernek , nincs rejtegetni, vagy is titkosítani valója. Marad a 20-30%-ék ami a nemzet védelméről szól (talán)

Válasz

B Klári üzente 12 éve

Szerinted a titkosítás lopás?

Válasz