Kovács István üzente 10 éve

Libás csak a lopáshoz ért! Ahhoz viszont nagyon!

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Nemhogy makulátlan emberek nincsenek a jobb oldalon hanem csupa szellemi fogyatékos vén trotty ül a fiatal demokrata zászló alatt! Nézd már meg. Szerintem többségüknek már nem kellene tartós tejet venni! Mit vártok el ezektől? Az egész ténykedésük arról szól, hogy mindíg az ellenkezőjét mondatják azzal a csikófejü pápaszemes pulóveres fiucskával. Az meg szegényke jó lóvéért darálja ugyanazt. Mellesleg féltéglával döngeti a mellét hisz ott csak csupa becsületes jószándéku majom ül. Hogy csak a baloldalról derülnek ki dolgok? Hát ők az ügyetlenebbek nem tudnak eléggé sumákolni! Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Arany virágom! Az előbb is megírtam, hogy kötve hiszem, hogy rá van szorulva az áramlopásra. Nem értelek benneteket nektek mindíg gyűlölködni kell? Majd jön Vitya pajtás és a kerítés is kolbászból lesz. De szé lenne! Nem tudom hány évesek vagytok, de ti még hisztek a mesékben? Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Talán, ha jobban elolvasnád a hírt megértenéd. Borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Hagyjuk a HIR-tv-t. Majd pont a Bajnai van rászorulva az áramlopásra. Szégyelje magát a Hír-tv azt sem tudják kit kezdjenek ki. Ha rajtam múlna már vígan kapálnák a krumplit talán az menne nekik. Szemét egy társaság, csak lázítják a sok hülyét. Borimama

Válasz

Umann Tamás üzente 14 éve

Vakulj magyar!
Húha!
Bajnai Gordon villanyórájába rézdrót volt bekötve. Lassan mondom, hogy mindenki megértse a szörnyű bűnt: R-É-Z-D-R-O-T!!!!
Kedves Rémhírtévé! Legyenek erősek, mindegyik villanyórába ez van. A magukéba is. Ha ez bűn akkor először önöket kellene felnégyelni és elrettentésül a városkapukra kiakasztani darabjaikat. Mert én eddig nem tudtam, hogy ezt nem szabad, de önök igen..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szó sincs róla,hogy a jobb oldalon,csak makulátlan emberek vannak,hiszen ők is emberek.Véleményem:vannak bűnözők és vannak becsületesek,Csak furcsamód,újabban elég sok rosszalkodás,a kormány közeli,vagy holdudvarában lévő emberkékről derül ki!:))"egyesek számára ez lehet,hogy újdonság"Máskülönben a komcsik,szocik ,legalábbis a vezetőik,már 1918 óta bűnöznek!!!
A HÍRtv,az ECHOtv lemerte hozni a disznóságokat elég nagy pontossággal!!
Most már kezdik lehozni a köz-,a kereskedelmi tv-k is!Úgy látszik már nem fizetik már meg eléggé őket,:))
Tiszteletem! Imre

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A jobboldalon csupa becsületes, adózó, áramot, gázt nem lopó és semmi mást sem eltulajdonító egyedek vannak? Akik itt bejegyezték és szidták Gordont lehet, hogy ők is nem hivatalosan jutnak sok-sok szolgáltatáshoz?
Kértek a fodrásznál számlát? A zöldségesnél? A piacon? A hentesnél? A festőtől?
A TV-szerelőtől? A boyler-szerelőtől?... stb.-től?
Na ugye...?
Ha jobboldali lenne ugyanígy szidnátok? - Ugyan?
Seperjünk mindenhol, mindenki előtt akkor igazságos a dolog!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Számomra a HírTV sem hiteles!

Válasz

balogh renáta üzente 14 éve

Ezert ilyen az egesz orszag!ezek mindent megtehetnek!öszes politikust egy lakatlan szigetre kellene elvinni,had tudjak meg mi is az elet luxus nelkul!oszes politikus TOLVAJ es a NEP penzet lopja!!

Válasz

Dávid Gáborné Korondi Angéla üzente 14 éve

Lehet,hogy nem tudott róla.De ha nálad találnak ilyen hibát,először is kikapcsolják az órát,majd kifizettetik a vélt kárukat,majd jó pénzért visszakapcsolják az órát.Neked kellene bizonyítanod az ártatlanságodat,tőle meg még bocsánatot is kérnek.Ez itt a probléma.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sziasztok!
Ugye ismerős a vicc: " Miből áll Magyarország mai szimfonikus zenekara?
Hát 1 gordonkából és 10 millió bőgőből." Az a baj, bármelyik más párt kerül is a helyükbe, ugyanezt fogják csinálni. Tudnék rengeteg pl-t írni ott ahol én lakom, de nem akarok belezavarodni még a gondolatba sem, mert túl sok itt nálunk is az a bizonyos szennyes dolog, és a korrupció, mindenütt, a képviselőkről meg már NEM IS BESZÉLEK!!!!! Hát ez a nagy gond, aki sokat tud, az hamar máshogy végzi........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Aki nálunk hatalmi pozicióban van-bármit megtehet!-következmények nélkül!Ez a Magyar Valóvilág!Meddig tűrjük még,hogy tolvajok vezessenek Bennünket?!

Válasz

KUDELÁSZ ILDIKÓ üzente 14 éve

Teljesen véletlenül történt a dolog! Még tőle kértek elnézést hogy feltételezték....
Bezzeg ha te vagy én tettük volna akkor mi lenne?

Válasz

fehér zsoltt üzente 14 éve

zsolttvagyok.aklippből,azderűltki,hogy,rézdrót volttbenne,amilelassította,vagy,nulláztaa,mérőkét.,műszakihibalettbelőle,ahatalomáramiatt,ésmégbocsánatkérőleveletis,kapott,a,földdbírtokos.mosttmilessz?bezzegakicsiketmárelárasztják,dédászi szeretettelnem?dehaúgy nézzük,nemisőfizeti,hanemmi,akkormeg,nemmindeggy?rézdrótrafel.

Válasz

Márta István üzente 14 éve

J a tényleg nem tehet a Gordon róla nem is olyan ember.TALPIG BECSÜLETES. ezt állítják a libások is meg a ciprusiak is ö nem akart rosszat senkinek csak kurvára kellett a pénz neki azt hogy milyen áron. és ő irányítja az országot. Mit mondjak szép kilátások.

Válasz

Márta István üzente 14 éve

Jó nagy mocsok ez a Gordon Tévedésből jó mi a ménykő csapta volna ki a pólyából gondolom csuklik az édesanyja mert hogy sokan szidják, az tuti.

Válasz

Mercury Larissa üzente 14 éve

A tény akkor is tény. Az ő háza, ő a gazdája és egyben a felelőse is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem erről Bajnai nem is tudott! Gondoljátok, hogy ennyi milliárd mellett szüksége van áramlopásra? Nem hiszem! Nem szabad azonnal ítélkezni, és miért nem hihető az ELMÜ elnézése?
Nem látok semmi érdeket, hogy bármi büncselekményt elkövessen!
Előbb mindenki seperjen a saját háza előtt!

Válasz

Dobákné Parádi Erika üzente 14 éve

Mi nem hülyék vagyunk, hanem birkák, mert hagyjuk, hogy ezt csinálják velünk!!

Válasz

Nádházi Lajos üzente 14 éve

Ha nállam ilyet találnak a müanyag lakat is rámrohadna.Nem mi vagyunk hülyék az aki annak néz bennünket hogy ezt elhisszük!

Válasz